Heel je moederlijn XL, familieopstellingen voor vrouwen

Als jij (net als veel vrouwen) niet van je moeder kreeg wat je nodig had, kom jij als vrouw niet volledig tot je recht. Je kunt niet putten uit de grote krachtbron van het vrouwelijke. Je draagt de onverwerkte trauma’s en verliezen van je moeder, je oma en verdere voormoeders mee in jouw rugzak. Je gaat voor anderen zorgen, zonder dat er ooit goed voor jou is gezorgd. 

In de workshop Heel je moederlijn XL gaan we met een groep vrouwen kijken naar de patronen die ons klein en machteloos houden en zoeken we naar wegen om dat te doorbreken.

Deze workshop heb ik jarenlang in een iets andere vorm gegeven: namelijk met een kleine groep, waar ieder een eigen opstelling kreeg. In 2023 ga ik dat concept verlaten en experimenteren met een grotere groep. Ik heb een prachtige locatie uitgekozen in de uiterwaarden van Culemborg, zodat de natuur ons draagt als wij beschadigingen helen waar vrouwen in de vrouwenlijn mee te maken hebben.

Er ontstaat een sfeer van openheid, solidariteit en herkenning. Je herkent wat andere vrouwen hebben meegemaakt en daardoor voel je je minder alleen staan. De nadruk ligt op het herstellen van de vrouwelijke verbinding, zachtheid en openheid. Veel vrouwen zijn genoodzaakt om zich met harde kracht te handhaven, waardoor helaas ook hun voedingsbron wordt afgesloten. Temidden van andere vrouwen wordt het makkelijker om de pijn van het openen van je beschadigingen te verdragen. Gedragen door elkaar, vind je bodem en plek en in respect voor jezelf kan een balans ontstaan tussen stevige en zachte kracht.

Verbinding
Bij veel vrouwen is schade ontstaan in de relatie met hun moeder. Doordat je niet van je moeder kreeg wat je nodig had, ben je alles zelf gaan doen, zonder haar steun, aanmoediging en waardering. Deze dag doen we opstellingen waarin je contact legt met de wijsheid, kracht en zachtheid van de vrouwen die je voorgingen. Zo herstel jij jouw bedding in het vrouwelijke. Als je verbinding hebt met je wortels, kom je meer tot je recht. 

Hoe herken je het?
Als er ‘schade’ is in je moederlijn, is dat in je dagelijkse leven te merken. Voel jij je niet goed genoeg, terwijl je verschrikkelijk je best doet? Hou je constant alle ballen in de lucht en ben je moe, omdat je eigenlijk nooit echt kunt uitrusten? Waarschijnlijk heb jij, net als veel vrouwen, geleerd om sterker te zijn en je groter voor te doen dan je werkelijk bent. Je kunt heel goed zorgen voor anderen, maar minder goed voor jezelf.

Zelfkritiek
Wat er wel en niet was in de relatie met je moeder, vertaalt zich later in je relatie met je kinderen, je partner en de wereld om je heen. Als je moeder jouw grenzen niet respecteerde, onmogelijke zaken van je verwachtte of emotioneel niet aanwezig of onbetrouwbaar was, dan heeft dat gevolgen voor de rest van je leven. Je mist bijvoorbeeld het vermogen om grenzen aan te geven, richt je je voortdurend op (de emoties van) anderen, je hebt enorm veel last van zelfkritiek of je weet eigenlijk niet zo goed wat je zelf wilt of wat je precies nodig hebt.

Vrouwelijke krachtbron
Doordat je je (net als veel vrouwen) niet van je moeder kreeg wat je nodig had, kom jij als vrouw niet volledig tot je recht. Je kunt niet putten uit de grote krachtbron van het vrouwelijke. Je draagt de onverwerkte trauma’s en verliezen van je moeder, je oma en verdere voormoeders mee in jouw rugzak. Je gaat voor anderen zorgen, zonder dat er ooit goed voor jou is gezorgd.

Voormoeders
Tijdens Heel je Moederlijn zet jij stappen om je eigen basis te ervaren. Je maakt op energetisch niveau contact met je voormoeders. Als jij je weer verbonden voelt met waar je vandaan komt, kun je van daaruit als de bijzondere vrouw die jij bent op een zachte en ontspannen manier vorm geven aan je eigen leven.

Samen
Het bijzondere van deze workshop is dat iedere vrouw aan de beurt komt met een eigen opstelling. Zo ontstaat een sfeer waarin we elkaar helpen om een stap te zetten in onze ontwikkeling.“Met een groep werken aan vrouwen-thema’s is intensief en raakt op zoveel vlakken op heel diep niveau. 
Mooi om ieders thema te mogen beleven en ervaren als representant of als aanschouwer. De pijn om onder ogen te zien en te aanvaarden dat dit het is wat het is, was heftig, maar ik voel mij nu zoveel lichter en voel dat ik nu eindelijk mijn focus heb.”Yvonne

Culemborg
Heel je Moederlijn XL is (waarschijnlijk)voor het eerst op zaterdag 11 maart in Culemborg, in de genieloods bij Werk aan het Spoel. Zodra de zaal is bevestigd komt er een mogelijkheid om je aan te melden.

De dag begint om 10.00 uur, je bent welkom vanaf 9.45 uur. We sluiten af rond 17.00 uur.

Investering
Voor particulieren en kleine ondernemers die rechtstreeks betalen via onderstaande link: €250,00 inclusief btw. Je krijgt dan vanzelf een factuur uit het betaalsysteem.
Als je wilt dat wij een factuur sturen met aangepaste tekst rekenen we €275,00 exclusief btw.
Als we een factuur naar je werkgever sturen, brengen wij €350,00 exclusief btw in rekening.

Heel je moederlijn XL zaterdag 11 maart zondag 22 januari 2023

 250,00

Opstellingenworkshop voor vrouwen op zaterdag 11 maart 2023.

Genieloods Fort Werk aan ‘t Spoel, Culemborg

25 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Opstellingenworkshop voor vrouwen op zaterdag 11 maart 2023. Genieloods Fort Werk aan ‘t Spoel, Culemborg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Heel je moederlijn XL zaterdag 11 maart zondag 22 januari 2023” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *