Individuele turbo sessie

In een sessie van twee uur zet je belangrijke stappen om je leven op liefdes- of werkgebied weer in eigen hand te nemen.

Natuurlijk mag je vaker komen dan één keer, maar je zult merken dat één gesprek van twee uur met mij enorm veel in beweging zet in je leven. We gaan naar de wortel van het probleem. We werken dus bij het ontstaan van je patronen. Dat zorgt ervoor dat je fundament weer stevig wordt.

Aanleidingen
Aanleidingen om bij me te komen variëren van problemen in je werk of relatie, loskomen uit een destructieve relatie, slachtoffer zijn van misbruik in je jeugd of als volwassene, problemen met je ouders of problemen met je kinderen.

Slachtoffers
Ik ben gespecialiseerd in het werken met mensen die slachtoffer zijn of zich slachtoffer voelen. Die kampen met schuldgevoelens en schaamte of teveel verantwoordelijkheid nemen. Ook begeleid ik mensen die een relatie zijn aangegaan met iemand met bijvoorbeeld een autistische, narcistische of borderline persoonlijkheidsstoornis en willen uitzoeken welke rol ze daar zelf in spelen.

Doelgericht
Aan het begin van de sessie spreken we een duidelijk doel af: wat wil jij bereiken? Als je iemand zoekt die alleen maar naar je luistert, kan je beter op zoek gaan naar iemand anders. Ik ga de uitdaging aan om werkelijk aan te pakken wat er speelt en dat te veranderen.

Intensief
Een sessie bij mij is intensief (ik doe er dan ook maar één per dag) en heeft grote transformerende kracht. Ik prik met liefde door je verdedigingslinies heen en steun je bij het aankijken van problemen waar je liever (en misschien al je hele leven) voor wegloopt.

Regie
Je neemt regie over jouw leven in een kernachtig coachingsgesprek.

Jouw therapeut
Ik werk graag samen met je reguliere therapeut of coach, die is welkom om met je mee te komen.

Investering
Een sessie kost €450 inclusief btw. Je kunt hieronder een afspraak maken in mijn agenda.