Zaaddonor is een misleidende term

Zaaddonor is een misleidende term. Want de donor is de vader van een kind. Maar omdat we dat een moeilijke werkelijkheid vinden, hebben we er een verbloemende term voor uitgevonden. Deze (vaak onbekende) vader noemen we ‘donor’. Dan lijkt hij minder belangrijk. En we hoeven er niet over na te denken dat hij feitelijk de vader is.

Tijdens de Online cursus Familieopstellingen wordt dat soort zaken onherroepelijk duidelijk. Het woord donor schept afstand en sluit de vader buiten het systeem. Als je als coach of therapeut meegaat in het verhaal dat er ergens een vage ‘donor’ is, help je jouw cliënt niet verder. Je moet ervoor zorgen dat tot hem of haar doordringt dat de donor de vader is.

Bedding
Het vraagt wel wat van jou om bij je cliënt te zijn en bedding te bieden voor het proces dat daaruit volgt. Want je cliënt zal behoorlijk wat gevoelens beleven die samenhangen met het aanvaarden van het feit dat de donor de vader is. Je wilt immers je cliënt helpen om het gemis dat daaruit voortkomt te ‘nemen’.

Vertrouwen
Als je je bezig gaat houden met opstellingen, kan het niet anders dan dat jij als mens en als begeleider groeit. Dat je leert vertrouwen op je intuïtie. Dat je durft te doen wat er nodig is. Dat je leiding neemt over het proces van jouw cliënt.

Versterken
Tijdens de online cursus Familieopstellingen begeleiden, ligt de nadruk dus ook op jouw versterking als coach. De opstellingen die je leert doen, kun je zien als een vorm waarmee je energetische verstrikkingen oplost. Jij biedt de veilige bedding waarin dat kan plaatsvinden.

Webinar
Op woensdag 6 januari om 10.00 uur geef ik een webinar over de online cursus Familieopstellingen begeleiden. Meld je hier aan voor het webinar. Je krijgt na afloop een link waarmee je het terug kunt kijken.

Vroegboekkorting
De cursus begint op 16 maart. Als je je voor donderdag inschrijft, krijg je 50 euro korting.

Testimonial:
“Ik zou zeker anderen aanraden om de cursus bij Caroline te doen. Haar werkwijze is nuchter, to-the-point, geen gedoe over bijzaken waardoor je als deelnemer moet zitten wachten, hup, gelijk aan het werk. Het bijsturen bij de oefensessies door jou was ook erg fijn. Het gekke was dat ze meestal precies op het juiste moment inbrak. Daarbij is haar enthousiasme aanstekelijk en de liefde voor het vak druipt ervan af. Ze gunt iedereen het allerbeste.”
Illa Wolters

 

Heel je moederlijn zaterdag 8 juni 2024

 250,00

Opstellingenworkshop voor vrouwen op zaterdag 8 juni 2024. inclusief  luxe lunch, versnaperingen en vers fruit.

Locatie : Unieplaza, Multatulilaan 12, Culemborg.

Vlak bij station Culemborg, gratis parkeren

11 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Opstellingenworkshop voor vrouwen op zaterdag zaterdag 8 juni 2024 . inclusief  luxe lunch, versnaperingen en vers fruit. Locatie : Unieplaza, Multatulilaan 12, Culemborg. Vlak bij station Culemborg, gratis parkeren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Heel je moederlijn zaterdag 8 juni 2024” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *