Als coach of therapeut is het van belang dat je zelf ook blijft groeien. Ook al heb je nog zoveel gedaan, je levensthema’s spelen toch telkens weer op en kunnen je belemmeren in je leven of je werk. 

Het is alleen minder stimulerend om mee te doen met groepen waar de meeste mensen ‘beginner’ zijn op het gebied van persoonlijke groei. Je kunt dan de neiging hebben om ( in gedachten) op de stoel van de begeleider te gaan zitten en je aandacht op het proces van anderen te richten.

Dat gaat je niet gebeuren op de themadagen van de Beeldkracht Academie. Daar kom je geheid midden in je eigen proces terecht. Iedereen is al gepokt en gemazeld op het gebied van zelfinzicht en persoonlijke groei. Iedereen komt hier om NOG een laag dieper te gaan. Om vanuit een diep niveau nog verder op te bloeien. Je zet belangrijke stappen op de jou bekende levensthema’s.

De theorie aan het begin van de dag hou ik  kort, het grootste deel van de dag bestaat uit systemische sessies, tafelopstellingen met poppetjes waarin de kern van jouw thema wordt getransformeerd. Omdat er maar vier studenten zijn, kom je uitgebreid aan de beurt met je thema en je vragen.

De thema’s:
Woendsdag 22 mei: Van denken naar voelen
Vrijdag 27 september: Werken met weerstand

Praktisch:
In de ochtend: theorie, inventarisatie vraagstukken, sessies waarin iedere deelnemer handvatten krijgt voor nieuwe manieren van omgaan met weerstand.
Tussen de middag: uit lunchen bij het Weescafé (op loopafstand): uitgebreide gezonde lunch (inbegrepen in de cursusprijs).
Middag: casussen van de andere deelnemers.
Iedereen komt aan de beurt met een eigen tafelopstelling. Vandaar dat er maximaal vier mensen kunnen deelnemen.

Voor wie geschikt?
Deze themadagen zijn geschikt voor iedere therapeut of coach die belangstelling heeft het thema. Als je overweegt om mee te gaan doen met de zesdaagse training Beter Begeleiden met Beeldkracht die in september van start gaat, is dit een mooie kennismaking.

Praktisch:
Locatie: Beeldkracht Academie, Tollenstraat 39, 4101 BD Culemborg
Aanvang 10.00 uur, einde ongeveer 16.30 uur.
Er is plaats voor maximaal vier deelnemers.
Investering: 295 euro exclusief btw, inclusief lunch, koffie, thee en vers fruit.

Aanmelden
Je kunt je hieronder aanmelden voor de dag van je keuze. Of eerst meer lezen over de betreffende dag:

Woensdag 22 mei: Van denken naar voelen

Van denken naar voelen,
themadag voor coaches en therapeuten
woensdag 22 mei 2019
dit veld niet invullen s.v.p.