Bijscholing voor ervaren coaches en therapeuten

Heb jij ambities om uit te blinken in je vakgebied en uiterst fijnzinnig en doeltreffend te coachen op diepere lagen? Leer zelf tafelopstellingen maken met de BEELDKRACHT® methodiek. Maak een kwantumsprong als coach of therapeut door de methodiek toe te voegen aan jouw werkmethodes.

Als je gaat coachen met BEELDKRACHT®: leer je het zichtbaar maken van gedachten, gevoelens en energie. Je gaat werken met opstellingen van het innerlijke systeem van je cliënt. De methodiek is uiterst krachtig. In een paar sessies geef je jouw cliënten grond onder hun voeten en helderheid in hun hoofd.

Voor wie
De workshops en trainingen zijn geschikt voor coaches, therapeuten, trainers, familieopstellers en andere hulpverleners. Bijvoorbeeld voor coaches rond loopbaan, zingeving, seksualiteit, relaties, scheiding en opvoeding. Ook voor kindercoaches is de methode van het zichtbaar maken met poppetjes bijzonder behulpzaam. Je kunt de methodiek uitstekend inzetten voor het begeleiden van mensen die hoogsensitief zijn of bijzonder intelligent. Werken met Beeldkracht is een bijzonder waardevolle aanvulling, ongeacht welke methodieken je nu inzet!

Eerst kennismaken
Als je eerst kort wilt kennismaken met de methodiek, kun je iedere maand terecht voor een kennismakingsavond. Je krijgt dan een korte uitleg en demonstratie van de methodiek. Lees hier meer.

Zelf een tafelopstelling ervaren
Iedere maand is er een workshopdag waarop je zelf een uitgebreide tafelopstelling met Beeldkracht kunt ervaren. Ik leg dan uiteraard ook uit waarom ik bepaalde interventies toepas en er is uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen. Lees hier meer.

Kwaliteitenopstellingen leren begeleiden
De basismodule kwaliteitenopstellingen begeleiden beslaat 5 lesdagen. Je leert dan hoe je jouw cliënten regie geeft over hun verschillende eigenschappen en kwaliteiten. Lees hier meer.