Supervisie-sessie

14225574_10154471015517930_1429092347667243967_n-1

Als coach, therapeut of hulpverlener ben je zelf je instrument. Het is belangrijk om te blijven leren. Om je eigen instrument constant te fine-tunen en op te poetsen.

Je wilt immers blijven groeien, beter worden dan je al was, nieuwe wegen openen, andere wegen inslaan.

Je wilt een inspirator zijn voor anderen, hen het beste uit zichzelf laten halen. Je hebt idealen en wilt die verwezenlijken. En je wilt jezelf daar volledig bij inzetten. Je verstand, je energie, je gevoel en je actie op één lijn krijgen.

Dat vraagt dat je je voortdurend ontwikkeld en bijschoolt. Het vraagt dat je je openstelt voor nauwkeurige feedback op je houding, gedrag en je interventies. Dat je gespiegeld krijgt wanneer jij dingen projecteert op je cliënten die je zelf ervaart of wanneer je behoeften projecteert (tegenoverdracht).

Die nauwkeurige feedback krijg je van mij. Ik wijs je op je woordkeuze, je waarneming, de manier waarop jij je cliënten aanstuurt (of juist niet aanstuurt).

Je wordt een excellente coach door fouten te maken, te oefenen en je steeds weer te laten zien. Een individueel supervisiegesprek kost 395 exclusief btw. Je kunt hieronder een afspraak maken voor een individuele Turbo sessie en dan het formulier voor een supervisie-sessie invullen.