Open avond opleiding Beeldkracht

Heb jij ambities om uit te blinken in je vakgebied en uiterst fijnzinnig en doeltreffend te coachen op diepere lagen? Leer BEELDKRACHT® toepassen in je eigen praktijk en maak een kwantumsprong door de methodiek in jouw eigen vakgebied te leren toepassen.

In januari 2019 gaat de opleiding Beter Begeleiden met Beeldkracht voor de tweede keer van start. Je leert coachen met BEELDKRACHT®: met het zichtbaar maken van gedachten, gevoelens en energie. Je gaat werken met opstellingen van het innerlijke systeem van je cliënt én met basis-familieopstellingen. Deze jaartraining is voor coaches, begeleiders, opstellers en therapeuten die excellent willen worden in hun vak. Je kunt alleen deelnemen aan de jaartraining als je minstens drie jaar ervaring hebt met het begeleiden van leerprocessen.

De mogelijkheid om één op één systemisch te werken, maakt dat jij meer kunt betekenen voor jouw klanten. Het is een waardevolle aanvulling, ongeacht welke methodieken je nu inzet.

De BEELDKRACHT® methodiek is ontwikkeld door Caroline Franssen. Zij is een duidelijke, haarfijne en verhelderende docente, die je precies begeleid bij het ontwikkelen van jezelf om een nog betere begeleider te worden van leerprocessen.

Haar trainingen zijn altijd in kleine groepen, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. Het onderwijs wordt afgestemd op jouw individuele leerdoelen en het specifieke werkveld waarin jij werkzaam bent (bijvoorbeeld kindercoaching, relatiecoaching etc). Je krijgt onmiddellijk feedback op jouw manier van begeleiden tijdens de opstellingen.

Deze avond maak je kennis met de docent en het lesprogramma en doen we een mini-tafelopstelling.

Deze avond is ook bedoeld voor mensen die overwegen om een dag Tafelopstellingen voor coaches of therapeuten te gaan volgen of willen instromen in de driedaagse masterclass Tafelopstellingen begeleiden.

De avond is gratis.

Locatie opleiding en open avond:
Tollenstraat 39
4101BD Culemborg

 

Op woensdagavond 5 september is een open avond om 20.00 uur.

Meld je hier aan voor de open avond.

Intakegesprek
Iedereen die de opleiding wil gaan volgen, start met een intakegesprek waarin we helder krijgen wat jouw doelen van de opleiding zijn en we kijken of wij een een vruchtbare -docent-student verhouding kunnen opbouwen.

Intakegesprek afspreken
Wil je meteen een afspraak maken voor een intakegesprek voor de opleiding, dan kan zowel door te bellen om een afspraak te maken (0633886581) of rechtsreeks via de online agenda, kies dan voor de optie supervisie.

Het intakegesprek kost €250, 00. Dat bedrag wordt verrekend als je de opleiding gaat doen.