ONLINE Supervisie

Heb jij wel eens een moeilijke cliënt, bijvoorbeeld iemand met narcistische of borderline trekjes? Triggert hun gedrag je? Hoe langer je coacht, hoe ingewikkelder de cliënten worden die jou weten te vinden. Hoe meer trauma’s ze hebben, hoe dieper hun wonden, hoe krachtiger hun patronen. Dat is een gegeven waar bijna iedereen die een tijdje met mensen werkt tegenaan loopt. Het coachen wordt complexer naar mate je meer ervaring opdoet. En als je cliënten ingewikkelder worden, betekent dat dat het tijd wordt dat jij ook weer verder groeit, dieper in jezelf kijkt en nieuwe dingen leert.

Als therapeut / coach ben jij de spiegel van je cliënten. Je hebt te maken met overdracht en tegenoverdracht, met je persoonlijke eigenschappen en je eigen trauma’s.  Je cliënten zullen je voortdurend blijven uitdagen om licht te schijnen op je eigen onopgeloste stukken.

Door van je te verwachten dat je hun problemen oplost of juist door niet het achterste van hun tong te laten zien, vragen je cliënten van je dat jij stevig je positie in neemt als therapeut, coach, mediator of arts. Jouw professionaliteit hangt samen met je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Dat vraagt om voortdurend op jezelf te blijven reflecteren. Om te blijven leren en onderzoeken. Want hoe meer jij aanwezig kunt zijn in het hier en nu, hoe beter jij je cliënt kunt helpen.

Tijdens de online supervisie leg jij een casus voor die je voor uitdagingen stelt. Bijvoorbeeld rond familieopstellingen op tafel. Je krijgt een helder antwoord op je vraag, zodat jij weer verder kunt.

Tijdens de proefperiode betaal je slechts €25 voor een uur supervisie. Schrijf je hieronder in voor de eerste Online Supervisie op woensdag 13 april om 10.00 uur.

Online supervisie donderdag 14 april

 45,00

Stel je vragen over systemisch werk en coaching of leg je lastige casussen voor aan Caroline Franssen.

We ontmoeten elkaar op Zoom en je kunt ter plekke vragen stellen.

Beter is het om je vraag van te voren in te sturen, zodat ze zich kan voorbereiden en je een uitgebreid antwoord kunt krijgen.

Van 10.00-11.00 uur.

Na inschrijving krijg je de Zoom link toegestuurd.

Tijdens de pilot slechts €25.

12 op voorraad

Categorie: Tag:

Beschrijving

Stel je vragen over systemisch werk en coaching of leg je lastige casussen voor aan Caroline Franssen. We ontmoeten elkaar op Zoom en je kunt ter plekke vragen stellen. Beter is het om je vraag van te voren in te sturen, zodat ze zich kan voorbereiden en je een uitgebreid antwoord kunt krijgen.  

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Online supervisie donderdag 14 april” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *