Na de training Online Familieopstellen van vijf ochtenden willen de meeste studenten verder. Ze voelen zich nog niet bewust bekwaam en willen meer weten en meer oefenen. Vandaar dat er een vervolg komt. In samenspraak met de cursisten, duurt de cursus drie ochtenden, met daartussen drie ochtenden om met elkaar te oefenen.

Het programma is vraaggestuurd. Iedereen die zich aanmeld, laat weten wat zij wil leren. Daarbij kunnen vragen ingediend worden rond:

  • begeleiding en innerlijke houding
  • specifieke vormen van opstellen (immigratie/emigratie; mishandeling/ incest; relatieopstellingen)
  • het persoonlijk systemisch proces waar de begeleider mee te maken heeft 

De theorie zal korter zijn dan tijdens de basiscursus. We zullen het grootste deel van de lestijd op Zoom doorbrengen, waar ik ook live supervisieopstellingen zal doen en feedback zal geven op jullie opstellingen.

Drie dinsdagochtenden les waarin je dieper ingaan op het familieopstellingen op tafel begeleiden. Daarnaast drie oefenochtenden waarop studenten zelfstandig werken. Deze verdiepende cursus is alleen toegankelijk voor mensen die de basiscursus online familieopstellingen bij de Beeldkracht Academie hebben gevolgd.

De cursus is op de dinsdagen 25 mei (les), 1 juni (oefenochtend) 8 juni (les) 15 juni (oefenochtend), 22 juni (les) en 29 juni (oefenochtend) van 10.00-13.00 uur. Tijdens de oefenochtenden werken de cursisten zelfstandig samen via Zoom.

 450,00

Drie dinsdagochtenden les waarin we dieper ingaan op het familieopstellingen op tafel begeleiden. Daarnaast drie oefenochtenden waarop studenten zelfstandig werken. Deze verdiepende cursus is alleen toegankelijk voor mensen die de basiscursus online familieopstellingen hebben gevolgd.

De cursus is op de dinsdagen 25 mei (les), 1 juni (oefenochtend) 8 juni (les) 15 juni (oefenochtend), 22 juni (les) en 29 juni (oefenochtend) van 10.00-13.00 uur. Tijdens de oefenochtenden werken de cursisten zelfstandig.

8 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Drie dinsdagochtenden les waarin we dieper ingaan op het familieopstellingen op tafel begeleiden. Daarnaast drie oefenochtenden waarop studenten zelfstandig werken. Deze verdiepende cursus is alleen toegankelijk voor mensen die de basiscursus online familieopstellingen hebben gevolgd. De cursus is op de dinsdagen 25 mei (les), 1 juni (oefenochtend) 8 juni (les) 15 juni (oefenochtend), 22 juni (les) en 29 juni (oefenochtend) van 10.00-13.00 uur. Tijdens de oefenochtenden werken de cursisten zelfstandig.  

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verdiepingscursus familieopstellingen begeleiden start 25/5/2021” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten