Docente en coach

Als docente neem ik jou mee in je eigen ontwikkeling om een (nog) betere coach of therapeut te worden. Ik ga haarfijn tot de kern en schuw niet om jou te confronteren met dingen over jezelf die je liever onder het tapijt zou vegen.

Jouw ontwikkeling staat voor mij centraal. Ik kijk naar jouw patronen die jou ervan weerhouden om je talent als begeleider volledig in te zetten. En ben niet bang om met je het diepe in te gaan of het water te laten opspatten.

Als coach
Als coach kan je bij me terecht voor een doorbraak in de patronen waar je tegenop loopt. Het is eigenlijk een soort turbosessie waardoor je flink raakt opgeschud en de belangrijkste blokkades wegsmelten.

Ik geef individuele sessies en relatiecoaching. Voor beiden kun je een afspraak maken in onderstaande kalender.