Individuele sessie

Je ontdekt hoe jouw gedrag, gedachten en energie stagnatie veroorzaakt in je leven. En je ervaart wat je kunt bijdragen aan meer vrijheid. Je leert om jouw eigen wensen en verlangens centraal te stellen. Je doorbreekt patronen van afhankelijkheid en machteloosheid. Door de regie te krijgen over jezelf, krijg je ook meer invloed op je leven, je werk en je relatie.
Laat je steunen
Veel mensen zijn ervan overtuigd dat ze alles alleen moeten doen en ervaren het vragen om hulp als een nederlaag. Dat is bijzonder jammer., want juist een ander kan helder zien hoe jij niet- effectieve manieren van denken, voelen en handelen in stand houdt. Het is vaak helemaal niet nodig om langdurig in therapie te gaan. Met enkele sessies heb je je leven al weer behoorlijk op de rit. Soms is één sessie zelfs genoeg. Blijf niet alleen voortmodderen. Zorg voor jezelf en laat je steunen.  Door mijn enorme ervaring zie ik snel wat er aan de hand is en hou je een spiegel voor zodat je met nieuwe ogen naar jezelf en je situatie kijkt. Je krijgt handvatten om te doen wat nodig is.
Aanleidingen:

  • Je denkt dat je te dik, te dun, te oud, te eigenwijs, te slim of te verlegen bent en dat belemmert je
  • Je loopt vast in je relatie
  • Je past je teveel aan aan anderen mensen (bent een ‘pleaser’) 
  • Je zit teveel ‘in je hoofd’
  • Je voelt je eenzaam
  • Je bent gescheiden maar je voelt je nog niet los van je partner of de omgangsregeling loopt niet goed
  • Je wilt je graag openstellen voor een relatie, maar er gebeurt niets

Je hebt dus een steuntje in de rug nodig!
Investeren in jezelf
Door mijn ervaring en effectieve werkwijze hebben de meeste mensen aan één gesprek genoeg om hun leven een nieuwe richting te kunnen geven. Om te ervaren dat ze weer de regie hebben over hun eigen leven. Mijn doel is dat jij persoonlijk leiderschap ervaart.
Ik voer maximaal één coachingsgesprek per dag.

InvesteringZZP/BV:  €395,00 exclusief btw
Voor een sessie turbo-therapie van twee uur, inclusief voor- en nabereiding.– inclusief het boek Eerste Hulp Bij Relatieongelukken
– inclusief voorbereiding (ik lees de door jou ingevulde uitgebreide vragenlijst)
– inclusief ‘nabereiding’ (jij maakt een verslag, als je nog vragen hebt, beantwoord ik die per mail).
–  factuur op naam van het bedrijf met vermelding ‘leiderschapscoaching’ zodat je de begeleiding kunt opvoeren als bedrijfskosten.Een sessie duurt in beginsel twee uur, loopt het gesprek langer dan tien minuten uit, dan kost dat €40 per kwartier.

Particulieren: €395,00 per sessie.
Voor een turbo sessie  van twee uur, inclusief voor- en nabereiding.– inclusief het boek Eerste Hulp Bij Relatieongelukken
– inclusief voorbereiding (ik lees de door jou ingevulde uitgebreide vragenlijst)
– inclusief ‘nabereiding’ (jij maakt een verslag, als je nog vragen hebt, beantwoord ik die per mail).Hou er rekening mee dat je na afloop van de sessie tijd nodig hebt om één en ander te verwerken. Plan dus geen afspraken in, omega replica horloges wel tijd om bijvoorbeeld de natuur in te gaan of je ervaringen op te schrijven.Een sessie duurt in beginsel twee uur, loopt het gesprek langer dan tien minuten uit, dan kost dat €40 per kwartier.

Afspraak Turbo Sessie

Maak nu een afspraak voor een sessie TurboSessie  met Caroline Franssen in de online agenda.