VOL- Heb jij een bedrijf of ben jij je bedrijf? – 21 november

Als zelfstandige ondernemer is het onderscheid tussen jezelf en je onderneming soms maar klein. Je kunt gemakkelijk denken dat jij je onderneming bent. Je bent immers het gezicht van je bedrijf en jij alleen hebt de regie.

Door je hoge ambitieniveau bestaat de kans dat je jouw gezin, vrienden en hobby’s uit het oog verliest. Of je bedrijf floreert niet omdat je geen zicht hebt op jouw persoonlijke ‘beperkingen”. Zo kun je in de war raken tussen je persoonlijke identiteit en de identiteit van je onderneming en tussen je persoonlijke doel en het doel van je onderneming.

Je gaat deze workshop een helder onderscheid maken tussen jezelf en je onderneming. Je ontdekt het verschil tussen je persoonlijke doel en het doel van je onderneming. Je gaat zien hoe die vier zich tot elkaar verhouden en wat je bedrijf van jou nodig heeft. Dat geeft helderheid en rust en inzicht in waar je met je onderneming naar toe wilt. We gebruiken hiervoor ‘structuuropstellingen’. Een gestructureerde opstelling die lijkt op een familieopstelling. Nadat het een keer is voorgedaan en heldere instructies zijn gegeven, gaan we in groepjes werken. Zo komt iedereen aan de beurt met een eigen opstelling.

AANMELDEN
De workshop is VOL.