Op donderdag 8 december om 14.30 uur is een workshop kennismaken met BEELDKRACHT voor coaches en therapeuten. Je ontdekt aan den lijve wat Beeldkracht is, want alle aanwezigen krijgen een mini-sessie.  Vervolgens leg ik uit hoe deze manier van werken kan bijdragen aan de manier waarop jij jouw cliënten begeleid.

Met Beeldkracht leer je coachen door het zichtbaar maken van gedachten, gevoelens en energie. Dat gebeurt met verschillende vormen van (tafel)opstellingen: zowel familieopstellingen als opstellingen van het innerlijke systeem van je cliënt.

De kennismakingsworkshop is geschikt voor coaches, therapeuten, trainers, familieopstellers, mediators en (familierecht) advocaten.

Workshop kennismaken met Beeldkracht
Op donderdag 8 december om 14.30 uur is een kennismakingsworkshop. Je ervaart dan aan den lijve wat de methodiek jou kan brengen. De middag kost slechts 45 euro exclusief btw.
Meld je hier aan voor de workshop KENNISMAKEN MET BEELDKRACHT.

Fundamenten
De twee theoretische fundamenten van BEELDKRACHT zijn familieopstellingen (oorsprong: Bert Hellinger) en het werken met archetypen/subpersonen (oorsprong: Hal en Sidra Stone). Caroline Franssen heeft die twee bijeen gebracht. De synthese van de werkvormen geeft jou als begeleider handvatten voor een krachtige impuls tot transformatie en zelfregie bij jouw cliënten.

Praktisch
De workshop vindt plaats op donderdagmiddag 8 december van 14.30-17.00 uur aan de Tollenstraat 39 in Culemborg.

Je kunt je hier aanmelden.