Deze dag ga je als therapeut/ coach de effectiviteit van de Beeldkracht methodiek aan den lijve ervaren. Je krijgt een sessie aan de hand van een persoonlijk thema of een thema dat je in je werk tegenkomt. We bespreken tijdens en na afloop van de sessie op meta-niveau wat er speelde en hoe je cliënten kunt begeleiden bij soortgelijke thema’s

Na een korte uitleg van de methodiek inventariseren we de vraagstukken van de deelnemers. Ook behandelen we twee casussen. Dat gebeurt met behulp van Beeldkracht-opstellingen op tafel. We doen een opstelling van jouw innerlijk systeem (de eigenschappen, thema’s en patronen in jou die geraakt worden op het niveau van je persoonlijkheid).

Daarna gaan we uit lunchen (inbegrepen in de cursusprijs).

In de middag behandelen we de casussen van de andere deelnemers. Iedereen komt aan de beurt met een eigen opstelling. Na afloop van iedere opstelling kun je vragen stellen over het proces en de gemaakte stappen.

Deze introductiedag is voor iedere therapeut of coach die belangstelling heeft voor de methodiek en/of overweegt om mee te gaan doen met de vijfdaagse training Beter Begeleiden met Beeldkracht.

Caroline Franssen is expert in tafelopstellingen en docent BEELDKRACHT®. Zij gaat haarfijn en direct rechtstreeks tot de kern.

Er is plaats voor maximaal vijf deelnemers.

Investering: 295 euro exclusief btw, inclusief lunch, koffie, thee en vers fruit.

Meld je hier aan voor Vrijdag 12 oktober

Meld je hier aan voor Vrijdag 19 oktober

Meld je hier aan voor vrijdag 16 november 2018

Lees hier meer over de vijfdaagse Beter Begeleiden met Beeldkracht