Heb jij wel eens iets met familieopstellingen gedaan? Was je onder de indruk van de kracht ervan? Wil je er meer van weten? Familieopstellingen op tafel laat je in één dag de praktische toepasbaarheid van systemisch werk ervaren. Ben je coach, therapeut, mediator of advocaat? Ontdek deze dag hoe je de basisbeginselen praktisch kunt toepassen in je dagelijks werk.

Op deze introductiedag gaan theorie en praktijk hand in hand. Je leert de drie basisbeginselen van het systemisch werk kennen. Die basisbeginselen zijn simpel, maar worden in het dagelijks leven vaak met voeten getreden. Het gaat om 1. Iedereen hoort erbij. 2. Iedereen heeft zijn eigen plek en 3. Er is balans tussen geven en nemen. We focussen ons op het onderzoeken waar de orde verstoord is. En hoe we die op een ontspannen manier kunnen herstellen.

Resultaten

Aan het einde van de dag

  • Snap je wat de drie basisbeginselen van het systemisch werk betekenen en begin je te herkennen waar het ‘scheef’ zit.
  • Heb je geleerd om vanuit systemisch perspectief te kijken naar jezelf en naar de mensen die je begeleidt.
  • Heb je kunnen afkijken hoe Caroline Franssen in één op één setting met familieopstellingen werkt (afkijken is een prima manier van leren)
  • Heb je zelf een keertje geoefend met een simpele opstelling

Praktisch

Dinsdag 18 april is de workshop Familieopstellingen op tafel in één dag.

We werken in een groep van maximaal zes deelnemers, jullie oefenen in de middag minimaal één keer met elkaar. Naast de workshopruimte zijn daarvoor twee extra ruimten beschikbaar, zodat je in alle rust kunt werken.

De dag kost slechts € 295 exclusief btw.
De workshop vindt plaats van 10.00-16.30 uur aan de Tollenstraat 39 in Culemborg.

Om 16.30 staan we even stil bij de mogelijkheden om je verder te scholen in het gebruiken van tafelopstellingen. Heb jij reeds een opleiding Familieopstellingen gedaan, dan kun je ook direkt instromen in de driedaagse Familieopstellingen op tafel.

De eerstvolgende driedaagse Training werken met familieopstellingenm op tafel is op 30 mei, 13 juni en 27 juni.

Meld je hier aan voor de workshop Familieopstellingen op tafel in één dag.