Tijdens de ‘Duik in de beeldkracht-methodiek- dag ga je als therapeut/ coach aan den lijve ervaren wat de Beeldkracht methodiek teweeg brengt. Je krijgt een sessie aan de hand van een persoonlijk thema of een thema dat je in je werk tegenkomt. We bespreken tijdens en na afloop van de sessie op meta-niveau wat er bij jou speelde, welke interventies ik heb ingezet opm verwerking van het thema, verschuiving van de dynamiek en oplossingsalternatieven aan te bieden. Je kijkt ook mee bij de sessies van collega’s. Zo krijg je een indryuk van binnenuit over het begeleiden van cliënten met de #BEELDKRACHT-methodiek.

Na een korte uitleg van de methodiek inventariseren we de vraagstukken van de deelnemers en krijg je vaak al een theoretisch antwoord op je vraag. Ook behandelen we één of twee casussen. Dat gebeurt met behulp van opstellingen op tafel. Het kan zijn dat we een opstelling van jouw innerlijk systeem doen (de eigenschappen, thema’s en patronen in jou die geraakt worden op het niveau van je persoonlijkheid), dat we een supervisieopstelling doen waarin we kijken naar hoe jij je verhoudt tot het systeem van je cliënt of een familieopstelling voor jou zelf.

Daarna gaan we uit lunchen (inbegrepen in de cursusprijs).

In de middag behandelen we de casussen van de andere deelnemers. Iedereen komt aan de beurt met een eigen opstelling.

Deze introductiedag is voor iedere therapeut of coach die belangstelling heeft voor de methodiek en/of overweegt om mee te gaan doen met de jaartraining Beter Begeleiden met Beeldkracht.

Caroline Franssen is expert in tafelopstellingen en docent BEELDKRACHT®. Zij gaat haarfijn en direct rechtstreeks tot de kern.

Er is plaats voor maximaal zes deelnemers.

Investering: 295 euro exclusief btw, inclusief lunch, koffie, thee en vers fruit.

Aanmelden voor vrijdag 16 november